Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !
În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul expoziției am comunicat și negociat cu potențiali cumpărători din categoria: angro, retail, achiziții publice, intermediari ș.a.  Am studiat preferințele din EAU în materie de soiuri, ambalaj, mărimi, prețuri, tendințe ș.a. Aceștia fiind deja familiarizați cu soiurile: Gala, Golden, Red Chief, Granny Smith și mai puțin cunoscuți cu soiurile pe care producătorii din Moldova le livrează pe piața tradițională. Livrarea fructelor spre EAU are loc pe mare și durează în mediu 40 zile, aceasta fiind una din încercările cu care se ciocnesc producătorii noștri. Necătând la aceasta, piața de desfacere a fructelor proaspete din Orientul Mijlociu este una foarte atractivă și de perspectivă pentru Republica Moldova. Iar participarea la astfel de evenimente crează condiții favorabile pentru stabilirea a noi contacte și eventuala penetrare a pieței respective.

 

În calitate de vizitatori au fost și foarte mulți reprezentanți din Egipt, India, Arabia Saudită, Oman ș.a. Standul membrilor Moldova Fruct, a fost, de asemenea vizitat de Emirul din Dubai dar și de Ambasadorul Republicii Moldova în Dubai. Participarea la expoziție a fost organizată de APEF Moldova Fruct și susținută de către USAID/APM și Agenția de Investiții The Moldovan Investment Agency.

01

Iun

Participarea în Programul de mentorat în marketing !

În urma unui concurs de selectare, Smarta-as SRL participă la instruirile programului de Export Coaching, inițiat de echipa olandeză CBI, APEF Moldova Fruct, cu susținerea Băncii Mondiale și a programului USAID/APM.

Programul are drept...

19

Dec

Acasă de Crăciun !

Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate t...

23

Mar

Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizit...

Astăzi, 23 martie 2019, familia noastră va găzdui producători de fructe din toată republica în cadrul unei vizite de studiu, organizată de APEF Moldova Fruct și USAID/APM.

Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor&...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.