Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !
În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul expoziției am comunicat și negociat cu potențiali cumpărători din categoria: angro, retail, achiziții publice, intermediari ș.a.  Am studiat preferințele din EAU în materie de soiuri, ambalaj, mărimi, prețuri, tendințe ș.a. Aceștia fiind deja familiarizați cu soiurile: Gala, Golden, Red Chief, Granny Smith și mai puțin cunoscuți cu soiurile pe care producătorii din Moldova le livrează pe piața tradițională. Livrarea fructelor spre EAU are loc pe mare și durează în mediu 40 zile, aceasta fiind una din încercările cu care se ciocnesc producătorii noștri. Necătând la aceasta, piața de desfacere a fructelor proaspete din Orientul Mijlociu este una foarte atractivă și de perspectivă pentru Republica Moldova. Iar participarea la astfel de evenimente crează condiții favorabile pentru stabilirea a noi contacte și eventuala penetrare a pieței respective.

 

În calitate de vizitatori au fost și foarte mulți reprezentanți din Egipt, India, Arabia Saudită, Oman ș.a. Standul membrilor Moldova Fruct, a fost, de asemenea vizitat de Emirul din Dubai dar și de Ambasadorul Republicii Moldova în Dubai. Participarea la expoziție a fost organizată de APEF Moldova Fruct și susținută de către USAID/APM și Agenția de Investiții The Moldovan Investment Agency.

03

Feb

Fruit Logistica 2020

   În perioada 5-7 februarie 2020 v-om participa la expoziția Fruit Logistica Berlin.
Este unul din cele mai mari și importante evenimente din businessul fructelor și legumelor și oferă opor...

19

Dec

Certificați conform standardelor GLOBAL GAP și GRASP

   După o pauză benevolă de 8 ani ne-am reluat certificatul Global GAP.

 

   Standardele G.G.A.P. sunt implementate pretutindeni în lume și reprezintă o dovadă a siguranței și calității produsului. Sma...

19

Dec

Acasă de Crăciun !

Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate t...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.