Povestea noastră a început acum mai bine de 20 de ani în nordul Republicii Moldova.

 

În familia noastră dragostea pentru fructe a fost purtată și transmisă de-a lungul generațiilor. Iar Smarta-as SRL a fost fondată în 1999 de Anatolii Caduc, primul președinte al companiei. În scurt timp, aproape toți membrii familiei au fost integrați în procesul de gestionare și creștere a mărului și au devenit o echipă dinamică, profesională și calificată.

 

Smarta-as deține 60 ha de livadă de mere. Merele sunt recoltate manual și depozitate în camerele noastre frigorifice. Apoi sortate în funcție de greutate, dimensiune, culoare și calitate și ambalate în conformitate cu cerințele clientului.


Din start valorile noastre au fost: gustul și calitatea. Gustul distins - garantat de locațiile livezilor. și calitatea excelentă datorită managementului bine organizat.

Livezile noastre sunt situate în nordul Moldovei, în satul Grimăncăuți, unde merele cresc datorită pasiunii pentru muncă și pământ a producătorilor săi. Este o locație avantajoasă datorită condițiilor agroecologice extrem de favorabile. Clima continentală moderată și compoziția solurilor fertile, temperaturile mai ridicate în timpul verii și iernile mai moi conferă merelor noastre o aromă unică, un conținut ridicat de zahăr, precum și o culoare și aromă bogată.

Personalul tehnic, împreună cu departamentul de control al calității, sunt o echipă eficientă dotată cu cele mai recente tehnologii. Aceștia urmăresc diferitele tehnici de producție, organizează întâlniri cu membrii altor companii pentru schimb de experiență, găsesc cele mai favorabile soiuri pentru zona noastră, care urmează a fi plantate și susțin profesional fiecare produs în fiecare etapă a ciclului de producție.

Căutăm constant noi strategii, tehnologii și mijloace pentru a putea oferi produse de înaltă calitate, garantând siguranță maximă pe întregul lanț de aprovizionare, de la producător până la consumator.

Valori
Gust Calitate Siguranța produsului Încredere Grija }
Misiune

Furnizarea celor mai gustoase mere, apreciate de clienții noștri și produse cu grijă și mândrie de familia noastră !

Viziune

Astfel încât gestionăm un business de familie, dorim să includem cât mai mulți membri ai familiei în procesul de lucru și să sprijinim dezvoltarea angajaților noștri. De asemenea, ne propunem să extindem compania și să plantăm noi soiuri de mere, precum și mai multe specii de fructe. Suntem dispuși să punem în aplicare cele mai bune programe de certificare și să fim mai responsabili față de mediul înconjurător. Iar obiectivul suprem este de a face cunoscut gustul merelor Smarta în întreaga lume.

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.