Fruit Attraction Madrid 2021
   Sântem nerăbdători să revedem la expoziția internațională în domeniul fructe și legume proaspete:Fruit Attraction 2021 05-08 Oct

   Una din cele mai mari expoziții din industria fructelor și legumelor - Fruit Attraction, oferă oportunitatea tuturor participanților din lanțul valoric al domeniului să se întâlnească și să discute idei,posibilități, inovații, să înceapă parteneriate de succes și să-și seteze scopuri și obiective de viitor. 

   Acum participanții la expoziție v-or avea posibilitatea să comunice și să fie conectați 365 zile în an prin intermediul platformei digitale LIVEConnect, în care poți vedea toți participanții la expoziție, seta întâlniri direct pe platformă și continua discuția din cadrul expoziției în mediul on-line.

   Ne găsiți la standul 10E07, pavilionul 10 ! Dar și pe platforma LIVEConnect.

   Ne vedem în curând !

18

Noi

De astăzi, vizite virtuale în cadrul Smarta-as SRL !

   Restricțiile de a călători nu mai sunt o piedică ! Vă invităm să ne vizitați on-line, prin intermediul turului virtual. Nu-i așa că-i minunat?!

   Faceți o plimbare prin frumoasele plantații de mere, în...

05

Oct

Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !

În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul exp...

23

Mar

Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizit...

Astăzi, 23 martie 2019, familia noastră va găzdui producători de fructe din toată republica în cadrul unei vizite de studiu, organizată de APEF Moldova Fruct și USAID/APM.

Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor&...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.