Certificați conform standardelor GLOBAL GAP și GRASP
   După o pauză benevolă de 8 ani ne-am reluat certificatul Global GAP.

 

   Standardele G.G.A.P. sunt implementate pretutindeni în lume și reprezintă o dovadă a siguranței și calității produsului. Smarta-as SRL a obținut pentru prima dată certificatul G.G.A.P. în 2011, fiind printre primii producători de mere din Republica Moldova care aveau un produs certificat. În acești 8 ani de pauză compania a implementat activ bunele practici agricole, iar în 2019 am decis să fim deja producători cu acte în regulă, gata pentru a exporta cele mai calitative produse în orice colț al lumii.

 

   Datorită suportului proiectului USAID/APM am reușit în timp scurt să ne aliniem tuturor cerințelor. Pentru a oferi siguranță muncitorulor din cadrul companiei dar și pentru a asigura cumpărătorii de condițiile favorabile în care crește produsul ce ajunge pe mesele lor, am hotărât să implementăm și standardul GRASP. Iar la 19 decembrie a avut loc înmânarea oficială a certificatelor pentru toți participanții în proiect.

 

   Suntem siguri că schimbările pozitive abia încep și Smarta-as SRL va menține constant certificările G.G.A.P. și GRASP.

13

Sep

Fruit Attraction Madrid 2022

În perioada 4-6 octombrie 2022 vă dăm întâlnire la Fruit Attraction Madrid, Spania.

Suntem într-o perioadă de mari schimbări, atât la nivel mondial cât și la nivel loc...

05

Oct

Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !

În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul exp...

26

Sep

Fruit Attraction Madrid 2021

   Sântem nerăbdători să revedem la expoziția internațională în domeniul fructe și legume proaspete:Fruit Attraction 2021 05-08 Oct

   Una din cele mai mari expoziții din industria&nb...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.