Certificați conform standardelor GLOBAL GAP și GRASP
   După o pauză benevolă de 8 ani ne-am reluat certificatul Global GAP.

 

   Standardele G.G.A.P. sunt implementate pretutindeni în lume și reprezintă o dovadă a siguranței și calității produsului. Smarta-as SRL a obținut pentru prima dată certificatul G.G.A.P. în 2011, fiind printre primii producători de mere din Republica Moldova care aveau un produs certificat. În acești 8 ani de pauză compania a implementat activ bunele practici agricole, iar în 2019 am decis să fim deja producători cu acte în regulă, gata pentru a exporta cele mai calitative produse în orice colț al lumii.

 

   Datorită suportului proiectului USAID/APM am reușit în timp scurt să ne aliniem tuturor cerințelor. Pentru a oferi siguranță muncitorulor din cadrul companiei dar și pentru a asigura cumpărătorii de condițiile favorabile în care crește produsul ce ajunge pe mesele lor, am hotărât să implementăm și standardul GRASP. Iar la 19 decembrie a avut loc înmânarea oficială a certificatelor pentru toți participanții în proiect.

 

   Suntem siguri că schimbările pozitive abia încep și Smarta-as SRL va menține constant certificările G.G.A.P. și GRASP.

26

Sep

Fruit Attraction Madrid 2021

   Sântem nerăbdători să revedem la expoziția internațională în domeniul fructe și legume proaspete:Fruit Attraction 2021 05-08 Oct

   Una din cele mai mari expoziții din industria&nb...

23

Mar

Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizit...

Astăzi, 23 martie 2019, familia noastră va găzdui producători de fructe din toată republica în cadrul unei vizite de studiu, organizată de APEF Moldova Fruct și USAID/APM.

Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor&...

18

Noi

De astăzi, vizite virtuale în cadrul Smarta-as SRL !

   Restricțiile de a călători nu mai sunt o piedică ! Vă invităm să ne vizitați on-line, prin intermediul turului virtual. Nu-i așa că-i minunat?!

   Faceți o plimbare prin frumoasele plantații de mere, în...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.