Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor”

Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor”
Astăzi, 23 martie 2019, familia noastră va găzdui producători de fructe din toată republica în cadrul unei vizite de studiu, organizată de APEF Moldova Fruct și USAID/APM.

Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor” include vizita la 3 case de ambalare din nordul Republicii, din Grimăncăuți și Cotiujeni, r.Briceni. Unde peste 50 de producători v-or face cunoștință cu tehnologiile noastre de depozitare și sortare, ghidați de specialistul în domeniul siguranței alimentului dr.Andrei Cumpanici și de reprezentanții oficiali ai echipamentelor de sortare instalate în cele 3 case de ambalare.

Astfel încât toate cele 3 companii dispun de linii de sortare procurate de la diferiți producători, participanții v-or avea ocazia să studieze echipamentele de sortare în procesul de lucru, să discute cu proprietarii, muncitorii, reprezentanții oficiali despre părțile pozitive și negative cu care s-au confruntat și să-și planifice investițiile ulterioare în urma unui studiu bine-punctat.

Această vizită de studiu este o experiență pozitivă pentru agricultorii din Republica Moldova pentru că le permite să facă o analiză comparativă a celor mai populare echipamente de sortare a merelor fără a părăsi hotarele țării.

Noi în calitate de gazdă suntem încântați să împărtășim experiența noastră și sperăm să vă fie utilă !

31

Oct

INDAGRA FOOD 2018

În perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018, echipa Smarta-as va fi prezentă la expoziția Indagra Food România, București, în centrul expozițional Romexpo. Vă așteptăm la standul producătorilor de fructe din Moldova, sub sloganul...

19

Dec

Acasă de Crăciun !

Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate t...

05

Oct

Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !

În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul exp...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.