Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor”

Mereu bucuroși să împărtășim experiența proprie ! Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor”
Astăzi, 23 martie 2019, familia noastră va găzdui producători de fructe din toată republica în cadrul unei vizite de studiu, organizată de APEF Moldova Fruct și USAID/APM.

Vizita de studiu ”Tehnologii moderne de sortare a merelor” include vizita la 3 case de ambalare din nordul Republicii, din Grimăncăuți și Cotiujeni, r.Briceni. Unde peste 50 de producători v-or face cunoștință cu tehnologiile noastre de depozitare și sortare, ghidați de specialistul în domeniul siguranței alimentului dr.Andrei Cumpanici și de reprezentanții oficiali ai echipamentelor de sortare instalate în cele 3 case de ambalare.

Astfel încât toate cele 3 companii dispun de linii de sortare procurate de la diferiți producători, participanții v-or avea ocazia să studieze echipamentele de sortare în procesul de lucru, să discute cu proprietarii, muncitorii, reprezentanții oficiali despre părțile pozitive și negative cu care s-au confruntat și să-și planifice investițiile ulterioare în urma unui studiu bine-punctat.

Această vizită de studiu este o experiență pozitivă pentru agricultorii din Republica Moldova pentru că le permite să facă o analiză comparativă a celor mai populare echipamente de sortare a merelor fără a părăsi hotarele țării.

Noi în calitate de gazdă suntem încântați să împărtășim experiența noastră și sperăm să vă fie utilă !

01

Iun

Participarea în Programul de mentorat în marketing !

În urma unui concurs de selectare, Smarta-as SRL participă la instruirile programului de Export Coaching, inițiat de echipa olandeză CBI, APEF Moldova Fruct, cu susținerea Băncii Mondiale și a programului USAID/APM.

Programul are drept...

05

Oct

Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !

În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul exp...

31

Oct

INDAGRA FOOD 2018

În perioada 31 octombrie - 4 noiembrie 2018, echipa Smarta-as va fi prezentă la expoziția Indagra Food România, București, în centrul expozițional Romexpo. Vă așteptăm la standul producătorilor de fructe din Moldova, sub sloganul...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.