Participarea în Programul de mentorat în marketing !
În urma unui concurs de selectare, Smarta-as SRL participă la instruirile programului de Export Coaching, inițiat de echipa olandeză CBI, APEF Moldova Fruct, cu susținerea Băncii Mondiale și a programului USAID/APM.

Programul are drept scop pregătirea participanților pentru accesarea piețelor europene. Este constituit din 4 module, ultima etapă fiind crearea planului de marketing a companiei și participarea la expoziția Fruit Logistica din Berlin în februarie 2020.

Împreună cu 19 producători de fructe proaspete, fructe procesate și miere de albini din Republica Moldova am participat la cursurile organizate. Datorită ghidării eficiente a experților olandezi am reușit să stabilim punctele forte ale companiei dar și cele care necesită efort suplimentar. Am învățat în linii largi ce înseamnă marketing și am deprins , cred cea mai importantă calitate: cercetarea piețelor externe, cât și a tendințelor în domeniul agricol.

Recent, am întreprins o vizită de studiu în cadrul programului de Export Coaching. Vizita a avut loc în Italia, Rimini, la expoziția MACFRUT 2019. Aceasta ne-a permis să găsim noi soluții de promovare, să discutăm cu unii dintre cei mai buni producători de mere din Italia și să stabilim vectorul de dezvoltare pentru următorii ani.

18

Noi

De astăzi, vizite virtuale în cadrul Smarta-as SRL !

   Restricțiile de a călători nu mai sunt o piedică ! Vă invităm să ne vizitați on-line, prin intermediul turului virtual. Nu-i așa că-i minunat?!

   Faceți o plimbare prin frumoasele plantații de mere, în...

21

Sep

WORLD FOOD MOSCOW 2019

În perioada 24 - 27 septembrie 2019 participăm la cea mai mare expoziție alimentară WORLD FOOD MOSCOW. Vă așteptăm la standul nostru (nr. B311) sub sloganul „Moldova - un gust deosebitt”, care va fi amplasat la Crocus Expo , Pavi...

19

Dec

Acasă de Crăciun !

Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate t...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.