De astăzi, vizite virtuale în cadrul Smarta-as SRL !
   Restricțiile de a călători nu mai sunt o piedică ! Vă invităm să ne vizitați on-line, prin intermediul turului virtual. Nu-i așa că-i minunat?!

   Faceți o plimbare prin frumoasele plantații de mere, în depozitul frigorific și în sala de sortare a companiei, iar pentru o imagine mai dinamică, accesați video-ul în care sunt prezentate procesele de producere, dar și infrastructura din cadrul companiei.

  Tururile virtuale au fost lansate pentru 10 producători din RM, inclusiv Smarta-as SRL; cu suportul APEF Moldova Fruct și a proiectului USAID/APM. Scopul acestora este familiarizarea potențialilor parteneri de afaceri cu tehnologiile de producere a fructelor în Republica Moldova și confirmarea potențialului de producere a fructelor de înaltă calitate !

  Vizitați-ne accesând linkul: TUR VIRTUAL , iar când se deschid granițele, vă așteptăm la o excursie în timp real la Smarta-as SRL !

19

Dec

Acasă de Crăciun !

Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate t...

21

Sep

WORLD FOOD MOSCOW 2019

În perioada 24 - 27 septembrie 2019 participăm la cea mai mare expoziție alimentară WORLD FOOD MOSCOW. Vă așteptăm la standul nostru (nr. B311) sub sloganul „Moldova - un gust deosebitt”, care va fi amplasat la Crocus Expo , Pavi...

03

Feb

Fruit Logistica 2020

   În perioada 5-7 februarie 2020 v-om participa la expoziția Fruit Logistica Berlin.
Este unul din cele mai mari și importante evenimente din businessul fructelor și legumelor și oferă opor...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.