De astăzi, vizite virtuale în cadrul Smarta-as SRL !
   Restricțiile de a călători nu mai sunt o piedică ! Vă invităm să ne vizitați on-line, prin intermediul turului virtual. Nu-i așa că-i minunat?!

   Faceți o plimbare prin frumoasele plantații de mere, în depozitul frigorific și în sala de sortare a companiei, iar pentru o imagine mai dinamică, accesați video-ul în care sunt prezentate procesele de producere, dar și infrastructura din cadrul companiei.

  Tururile virtuale au fost lansate pentru 10 producători din RM, inclusiv Smarta-as SRL; cu suportul APEF Moldova Fruct și a proiectului USAID/APM. Scopul acestora este familiarizarea potențialilor parteneri de afaceri cu tehnologiile de producere a fructelor în Republica Moldova și confirmarea potențialului de producere a fructelor de înaltă calitate !

  Vizitați-ne accesând linkul: TUR VIRTUAL , iar când se deschid granițele, vă așteptăm la o excursie în timp real la Smarta-as SRL !

22

Ian

Învățăm din experiența producătorilor din Italia

   Timp de  2 săptămâni participăm la cursul de consiliere și consultanță privind teoria și practica agronomică organizat de echipa Advice&Consulting S.R.L


   Este o experiență uimitoare ce ne oferă...

05

Oct

Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !

În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul exp...

19

Dec

Acasă de Crăciun !

Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate t...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.