Acasă de Crăciun !
Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate treceri de frontieră. Lotul livrat de Smarta-as are destinația trecerii de frontieră Criva-Mamaliga și conține mere dulci și crocante, soi Gala. Scopul Campaniei este să întîmpine cu un măr, produs autohton, atât vizitatorii republicii cât și pe cei care revin acasă de sărbători.

Campania se va desfășura în perioada 20 decembrie - 16 ianuarie 2019 și va reaminti vizitatorilor despre gustul deosebit de bun al merelor moldovenești.

01

Iun

Participarea în Programul de mentorat în marketing !

În urma unui concurs de selectare, Smarta-as SRL participă la instruirile programului de Export Coaching, inițiat de echipa olandeză CBI, APEF Moldova Fruct, cu susținerea Băncii Mondiale și a programului USAID/APM.

Programul are drept...

01

Apr

Ne vedem la Fruit Logistica 2022

În perioada 5-7 aprilie 2022, ne vom întâlni la expoziția internațională Fruit Logistica Berlin.

În aceste vremuri grele, suntem foarte bucuroși să ne vedem partenerii la cel...

05

Oct

Smarta-as participă la expoziția WOP Dubai 2018 !

În perioada 1-3 Octombrie 2018, Smarta-as SRL, împreună cu alți 6 producători de fructe din Republica Moldova, membri ai APEF Moldova Fruct,  au participat la expoziția World of Perishables din Dubai, EAU.

În cadrul exp...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.