Acasă de Crăciun !
Suntem parte a Campaniei “Acasă de Crăciun” organizată și susținută de Guvernul Republicii Moldova și a APEF Moldova Fruct. Împreună cu alte 5 companii producătoare de mere din țară v-om livra loturi de mere către cele mai apropiate treceri de frontieră. Lotul livrat de Smarta-as are destinația trecerii de frontieră Criva-Mamaliga și conține mere dulci și crocante, soi Gala. Scopul Campaniei este să întîmpine cu un măr, produs autohton, atât vizitatorii republicii cât și pe cei care revin acasă de sărbători.

Campania se va desfășura în perioada 20 decembrie - 16 ianuarie 2019 și va reaminti vizitatorilor despre gustul deosebit de bun al merelor moldovenești.

22

Ian

Învățăm din experiența producătorilor din Italia

   Timp de  2 săptămâni participăm la cursul de consiliere și consultanță privind teoria și practica agronomică organizat de echipa Advice&Consulting S.R.L


   Este o experiență uimitoare ce ne oferă...

01

Iun

Participarea în Programul de mentorat în marketing !

În urma unui concurs de selectare, Smarta-as SRL participă la instruirile programului de Export Coaching, inițiat de echipa olandeză CBI, APEF Moldova Fruct, cu susținerea Băncii Mondiale și a programului USAID/APM.

Programul are drept...

18

Noi

De astăzi, vizite virtuale în cadrul Smarta-as SRL !

   Restricțiile de a călători nu mai sunt o piedică ! Vă invităm să ne vizitați on-line, prin intermediul turului virtual. Nu-i așa că-i minunat?!

   Faceți o plimbare prin frumoasele plantații de mere, în...

Introduceți adresa dvs. de e-mail și vă vom trimite cele mai recente informații.